2130276154-6998470769
info@fotomoments4u.gr
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 70Α ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Η θέα του ωραίου στη φύση ή την τέχνη, μας κάνει να θυμόμαστε αυτόν που αγαπάμε” είπε ο Σταντάλ και κάπως έτσι η Fotomoments4u και ο δημιουργός της, Ιάκωβος Στρίκης -με αγάπη και μεράκι- σας προτρέπουν να τους επιλέξετε για την Φωτογράφιση της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σας, του Γάμου σας.

Ποιος και Γιατί…

Έχοντας αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φωτογραφίας γενικότερα, φωτογραφίζοντας Γάμους και συλλέγοντας εικόνες που μας γέμισαν γνώση και αγάπη για αυτό το αντικείμενο, εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε οι άνθρωποι που μπορούμε να αποτυπώσουμε το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας με τρόπο τέτοιο που θα σας συναρπάσει. Άλλωστε, την τελευταία δεκαετία, είχαμε την τύχη να ταξιδέψουμε εντός και εκτός Ελλάδος για την κάλυψη δεκάδων μυστηρίων, γεγονός που μας έκανε να μπορούμε να ψυχογραφούμε ακόμα και τον πιο δύσκολο χαρακτήρα, ικανοποιώντας τα πιο… περίεργα γούστα των πελατών μας, σε συνθήκες όχι και τόσες ευνοϊκές ορισμένες φορές. Χαρακτηριστικό μας δεν είναι άλλο από την έμφαση που δίνουμε στο ύφος του φωτογραφιζόμενου, ”φωτίζοντας” τις ιδιαίτερες γωνίες του προσώπου και αναδεικνύοντάς τες, ακόμα κι αν η φωτογένεια δεν είναι το δυνατό σημείο του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι πελάτες μας, μας προτιμούν κυρίως για τα μοναδικά ενσταντανέ που αποτυπώνουμε με το φακό μας σε κάθε μυστήριο που καλύπτουμε και όλοι μένουν απολύτως ικανοποιημένοι.

Στυλ και Ύφος…

Ανεξάρτητα από το ύφος και το προσωπικό μας στυλ, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε κάθε σεζόν τόσο για τις τάσεις της μόδας όσο και για το πως εξελίσσεται η φωτογραφία γάμου, μόδας και πορτραίτου ανά τον κόσμο, ώστε οι προτάσεις μας στον πελάτη να είναι πάντα ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές. Η δουλειά μας συνδυάζει το διαχρονικό με το μοντέρνο, αλλά και το κομψό (σ.σ. … και ίσως πιο συντηρητικό) με το πιο… εκκεντρικό, αντλώντας έμπνευση από τις τέχνες όπως η μουσική, το θέατρο, η ζωγραφική αλλά και ο κινηματογράφος, ώστε το σύνολο των εικόνων μας να παρουσιάζουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Όσο ζεις μαθαίνεις…

Εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου, δεν επαναπαυόμαστε στις γνώσεις και την εμπειρία μας, παρά ”ψαχνόμαστε” συνεχώς για οτιδήποτε νέο μπορεί να εξελίξει την δουλειά μας. Με άλλα λόγια, κάθε χρόνο φροντίζουμε να συμμετέχουμε σε σεμινάρια που αφορούν στον τομέα της φωτογραφίας γάμου και να ενημερωνόμαστε τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα ξένα social media και οργανισμούς για οτιδήποτε νέο μπορεί να απογειώσει στα ύψη τη δουλειά μας!

Θέμα ποιότητας…

Είναι γεγονός ότι χωρίς την εμπιστοσύνη, την οποία οι πελάτες έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια σε εμένα προσωπικά και στους συνεργάτες μου δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτό που τόσο επιτυχημένα κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Φιλοσοφία της επιχείρησης δεν είναι άλλη από το υψηλό αίσθημα ευθύνης ως προς την ποιότητα της δουλειάς μας και τα χαμόγελά σας κάθε φορά που βλέπετε τις φωτογραφίες του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.